• rreth nesh

10+vjet  

Zhvillimi i zgjidhjeve dhe Prodhuesi

 

ACCO TECH Themeluar në vitin 2015, e cila më parë është kompani YM (2003) dhe TOWA (2014).

ACCO TECH, i kushton stilolapsit të leximit dhe të folurit OEM & ODM, produktit të të mësuarit elektronik dhe produkteve të tjera elektronike inteligjente, duke u fokusuar në cilësinë dhe shërbimin e lartë.

 

Mirë se vini stilolaps folës i personalizuar me shumë gjuhë

(Zhvillimi i zgjidhjeve teknike -> mostra -> produkt masiv-> pas shitjes)

 

Certifikata: CE EN71.ROHS.WEEE.FCC

 

WhatsApp Online Chat!