• во врска со

15+ години   

         •  Solution development & Manufacturer 

 

ACCO TECH Основана е во 2015 година, што порано компанија е YM (2003) и TOWA (2014).

ACCO TECH, посветува на ОЕМ и ODM за читање и зборување пенкало, електронско учење производи и други паметни електронски производи, фокусирајќи се на висок квалитет и услуга.

 

Welcome customized Talking pen

(Tech. solution development -> sample -> Mass product->after-sales)

 

Certifiicate: CE EN71. ROHS. WEEE

 


WhatsApp Онлајн Chat!