86-755-29814706
  • babagan awake dhewe

10+ taun   

         •   Pangembangan solusi & Produsen 

 

Ako TECH Madeg ing 2015, kang biyèné perusahaan YM (2003) lan Towa (2014).

Ako TECH, devotes kanggo OEM & ODM maca lan ngomong pen, produk learning elektronik lan produk pinter elektronik, ngarahke ing kualitas lan layanan.

 

Welcome pena Talking khusus karo multi-basa

(Pengembangan solusi teknologi -> sampel -> Produk massal -> purna jual)

 

Sertifikat: CE EN71 ROHS. WEEE. FCC

 


Tampilan Online Chat!