Blogs

 • Happy Thanks Giving Day!

  Happy Thanks Giving Day!

  Wish all my customers   have a happy thanks giving day!       * ACCO TECH strives to continuously produce reading pen, early educational toy, etc with higher quality.
  Lexo më shumë
 • Let’s join the activity of help children with far from E-screen

  Let’s join the activity of help children with far from E-screen

  Who is the biggest enemy of eye health? Not surprisingly, the answer is: electronic screen radiation. According to the world health organization, the hidden threat posed by computer radiation to white-collar workers is far greater than the damage caused by Sudan red, melamine and other chemicals...
  Lexo më shumë
 • Happy National Day!1st Oct, 2019

  Happy National Day!1st Oct, 2019

  May our motherland be prosperous and healthy for all!  
  Lexo më shumë
 • Team Activity

  Team Activity

  To Enhance staff’s cohesive force, coordination, R&D team organized a trip at seaside together with product management on 19th August, 2019.   * ACCO TECH strives to continuously produce reading pen, early educational toy, etc with higher quality.
  Lexo më shumë
 • ACCO TECH Exhibit on Frankfurt Buchmesse (Germany), Oct. 16-20, 2019

  ACCO TECH Exhibit on Frankfurt Buchmesse (Germany), Oct. 16-20, 2019

  Date: Oct 16-20, 2019 Venue: Exhibition center, Frankfurt, Germany Booth#: Hall 3, J88   Welcome to visit our booth. Wish we can cooperate in the future!     * ACCO TECH strives to continuously produce reading pen, early educational toy, etc with higher quality.
  Lexo më shumë
 • Lufta për 6.18, kineze në mes të vitit shitjet e nxehtë ditë!

  Lufta për 6.18, kineze në mes të vitit shitjet e nxehtë ditë!

  6.18 është kinez mesi i vitit ditor shitjes hot! Tani, të gjithë ne jemi të zënë prodhimin nga fundi i majit për të mbështetur pranë 6.18. Uroj që ne mund të kemi një të ardhura të mrekullueshme shitjes. * Acco TECH përpiqet që vazhdimisht të prodhojë stilolaps lexim, lodër e hershme arsimore, etj me cilësi të lartë.
  Lexo më shumë
 • Good News - WIFI dhe Bluetooth folur stilolaps mund të jetë shtrirë në vende të tjera

  Good News - WIFI dhe Bluetooth folur stilolaps mund të jetë shtrirë në vende të tjera

  Acco TECH është parë e shitjes masive WiFi dhe Bluetooth folur stilolaps në Kinë. Tani, ne mund të zgjasë këtë teknologji në vendet e tjera! Përfitimi i WIFI dhe Bluetooth folur Pen 1. Shqyrtimi Wireless dhe duke folur 2. Wireless pa 3. Wireless shtytje Shpalljen dhe librat tuaj të fundit informacion 4. ...
  Lexo më shumë
 • Acco TECH organizuar aktivitete për të festuar ardhjen Festival Dragon Boat

  Acco TECH organizuar aktivitete për të festuar ardhjen Festival Dragon Boat

  Si festë tradicionale kineze - po vjen Dragon Boat Festival, Acco TECH organizuar Zongzi bërë aktivitete në fabrikën më 25 maj, 2019. Dragon Boat Festival është një nga kineze katër festave tradicionale, dhe njerëzit bëjnë Zongzi dhe Boat për të mësuar përmendësh normalisht. Uroj të gjithëve lumturi dhe të shëndetshme!
  Lexo më shumë
 • Acco TECH dhuron folur lapsa dhe libra për fëmijët e varfër

  Acco TECH dhuron folur lapsa dhe libra për fëmijët e varfër

  To support poor children broadened their horizon and have a same experience of electronic learning tool, ACCO TECH donates some talking pens and books for the poor children together with HZ community management institution on 20th May, 2019. Looking forward to these children happy learning!   *...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!