• për

16 years   •   Professional Manufacturer

 

Acco TECH Themeluar në vitin 2015, e cila më parë kompania është YM (2003) dhe TOWA (2014).

ACCO TECH, devotes to OEM & ODM reading and talking pen, electronic learning product and other smart electronic product, focusing on high-quality and service.

 


WhatsApp Online Chat !