Rreth nesh

Acco TECH Themeluar në vitin 2015, e cila më parë kompania është YM (2003) dhe TOWA (2014).

Acco TECH, profesional prodhuese, kushton të OEM & ODM produkteve zgjuar elektronike, duke u fokusuar në cilësi të lartë dhe të shërbimit.

Shtrirja produkt:

  • Të mësuarit dhe arsimore e produkteve
  • produktet e zgjuar
  • dhe elektronike të tjera

Acco TECH, të ndezë një dashuri e të mësuarit!

1WhatsApp Online Chat!