• во врска со

16години    •   Solution & Manufacturer

 

ACCO TECH Основана е во 2015 година, што порано компанија е YM (2003) и TOWA (2014).

ACCO TECH, посветува на ОЕМ и ODM за читање и зборување пенкало, електронско учење производи и други паметни електронски производи, фокусирајќи се на висок квалитет и услуга.

 

Welcome customized Talking pen

(Tech. solution -> sample -> Mass product)

 

Certifiicate: CE EN71. ROHS. WEEE

 


WhatsApp Онлајн Chat!