• bab

16taun    •   Solution & Manufacturer

 

Ako TECH Madeg ing 2015, kang biyèné perusahaan YM (2003) lan Towa (2014).

Ako TECH, devotes kanggo OEM & ODM maca lan ngomong pen, produk learning elektronik lan produk pinter elektronik, ngarahke ing kualitas lan layanan.

 

Welcome customized Talking pen

(Tech. solution -> sample -> Mass product)

 


Tampilan Online Chat!