OEM Anak Portable Audio Talking Pen ABS Flake Reading Pen for Kids Kartun Inggris Read Pen

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     
     

     

    Pen dilengkapi buku crita kanggo nuduhake crita dicekel bocah. Iku bakal nambah anak ngandika lan mikir ablitly.

    Multi-basa buku audio kanggo dicekel bocah learning

    1

    2

    3
    pen bisa dilengkapi karo kitab fungsi game.

    4

    Learning liwat playing, lan muter saka learning.

     

    Packaging & Delivery

    Details Packaging
    packaging beda kanggo INTERPRETER:
    1. Bare pen diinget: ing PP Bages, banjur gelembung tas
    2. Translating Audio Pen karo buku: ing kothak hadiah / paket
    3. selaras
    delivery Wektu
    25-30 dina sawise pembayaran

  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!