за нас

ACCO TECH Основана е во 2015 година, што порано компанија е YM (2003) и TOWA (2014).

ACCO TECH, професионални фабрика, посветува на ОЕМ и ODM паметни електронски производи, фокусирајќи се на висок квалитет и услуга.

обемот на производот:

  • Учење и образовни производи
  • паметни производи
  • и други електроника

ACCO TECH, предизвика љубовта на учење!

1WhatsApp Онлајн Chat!