Определување

Најнови

OID технологија + дигитален аудио технологија

Sonix OID 3 / Ankey OID 3

Поддршка MP3, WAV формат

Повеќе брзо читање, подобар звук

 

ексклузивно дизајн

прилагодено добредојде

поседувате посебен производ

Далеку од вашите конкуренти

 

паметни пенкало, прилагодени служат
OID ПЕН, SMART ПЕН

Мулти-функција кориснички

Слободно комбинација:

  • Читање и зборување веднаш
  • тресење со природата звук, 7-бои LED,
  • Смешно зборува, дигитален диктафон,
  • Флеш возачот, игри, MP3 играње итн

Единствен продажба. Даде пристап различно искуство

безбедност

  • SMT фабрика служи за LG / Sony / Харман итн
  • Интензитетот на гласот <80db <80db за заштита на уво
  • избрани RoHS материјал
  • Научни функции дизајн на паѓање на спречување на
  • Вградена Li дизајн систем за заштита на батеријата

Го задржи вашето дете безбедноWhatsApp Онлајн Chat!