Hva er en lesepenn for et wifi-punkt?Hva er fordelene med lesepenn for wifi-punkt?

Prinsippet med lesepenn?
Lesepennen kan ikke brukes alene, og den kan ikke brukes til å lese vanlige bøker.For å oppnå lesing er det nødvendig å ha støttebøker til bruk.Støttebøkene kalles vanligvis lydbøker.En sensor (infrarød lysfølsom) + MCU+OID-algoritme + spesialbeleggsutskrift som reflekterer infrarødt lys, dette er den mest grunnleggende punktlesepennprogramvaren og maskinvarearkitekturen, kort sagt, det er en signallesingsenhet + minnekort + prosesseringsbrikke + punkt -lesestoff med passord + uttaleutstyr.
Hva er en lesepenn for et wifi-punkt?
Punktlesepennkroppen inkluderer en wifi-modul, og punktlesepennkroppen sender informasjon til eller mottar informasjon sendt av mobilterminalen gjennom wifi-modulen.
Hva er fordelene med lesepenn for wifi-punkt?
Den kan perfekt integrere lesepennen med mobilterminalen, og realisere det menneskeorienterte konseptet vitenskap og teknologi.
1. Gi læringseffektivitet.Leseressurser plasseres i skyen og hentes direkte gjennom nettverket, og eliminerer den tungvinte tradisjonelle manuelle nedlastingen.
2. Gjennom bakgrunnen kan elevens læringsdata sees i sanntid.Foreldre og lærere kan lære om elevens læringsdata, slik at de bedre kan undervise.
3. Videoressurser øker moroa ved å lære, for eksempel å lese lærebokinnhold og se det tilsvarende videoinnholdet gjennom mobilterminalen, noe som gjør læringsprosessen mer livlig og mer oppslukende.
4. Det kan være ditt leksikon, lesepennen inneholder en AI-modul, og du kan stille spørsmål når som helst hvis du ikke forstår det.
5. Det kan også være din MP3, historiemaskin, ledsagerrobot, slik at du aldri vil være alene på vei til læring.
Faktisk kan det være mange og mange utvidede funksjoner til wifi-lesepennen.Hvis barnet for eksempel er hjemme og foreldrene er på jobb, kan vi chatte med barnet gjennom lesepennen.Akkurat som WeChat-funksjonen kan vi også foreta nødanrop, stille inn en vekkerklokke og ta opp eksternt.Kringkasting og lytting til barns læringsmiljø osv., bare du ikke kan tenke på, vi kan ikke gjøre det uten oss, la oss utforske flere morsomme funksjoner sammen!


Innleggstid: 10. oktober 2020
WhatsApp nettprat!