Talende penn — et revolusjonerende læringsverktøy

Talende penn: et revolusjonerende læringsverktøy: en snakkende penn er et slikt verktøy som kan utgjøre en stor forskjell i den generelle læringsprosessen til barnet ditt, også kjent som en smart penn, en snakkende penn leser høyt ordforråd, avsnitt og historier i bøker som er spesielt utviklet for å fungere med pennen.Noen snakkende penner kommer også med en opptaksfunksjon, slik at brukere kan spille inn sin egen stemme.

I henhold til svar fra foreldre hvis barn bruker smarte penner, lærer barn språk enkelt og raskt ved bruk av smarte penner.Rundt 90 % av respondentene er fornøyde med beslutningen om å kjøpe penner til barna sine.

Her er fem fordeler med å bruke snakkende penner fra et kjent selskap:

  1. ved hjelp av snakkende penner kan elevene som ofte trenger lesehjelp lære språk uten hjelp utenfra.
  2. For ekstra personvern kan brukere bruke hodetelefoner med snakkende penner.lydutgangen kan også være nyttig for å lære bedre uttale
  3. Smarte penner kommer med flerspråklig støtte, derfor kan ELS learns enkelt lære et annet språk med bøkene som er aktivert for snakkepenn.
  4. Siden den snakkende pennen har en opptaksevne, kan barnet ditt bruke den til å gi stemmen sin til alle leker og spill.dette akselererer læringsprosessen. Det er bevist at barn lærer best hvis læring blandes med moro.
  5. Talende penn kommer med alle de viktigste fordelene med moderne læringsprodukter, for eksempel er de lette og bærbare, enkle å bruke, gir nyttige funksjoner, er trygge og pålitelige, inkluderer nedlastbar programvare og mye mer.

En enkel pek-og-les-metode i snakkende penner gjør dem enkle å ta i bruk, og det er et av de beste verktøyene for å lære korrekt uttale.

 

Med tanke på disse fordelene, ville det være en klok beslutning å inkludere en snakkende penn i barnets språklæringsressurser.Talende penn er ideell for engelskspråklige elever, fremmedspråklige elever, elever med spesielle behov, nyankomne fra fremmede land, eller enhver student som trenger en inkluderende ressurs som utvikler leseferdigheter.læring ved hjelp av den snakkende pennen er morsomt, interaktivt og effektivt.

Når det kommer til kjøp av snakkende penner, bør du alltid stole på et ledende merke som xxxx med et sett med tospråklige bøker på ditt språkvalg, ikke vent lenger, gi barnet ditt dette innovative læringsverktøyet, du vil garantert bli overrasket for å se hans/hennes fremgang.

 

Hvorfor bruke den snakkende pennen

Vi er klar over at ikke alle foreldre har høyt nok engelsknivå til å kunne lese en historie for barna sine med korrekt uttale, god diksjon og riktig intonasjon. Dette er grunnen til at den snakkende pennen sørger for at barn blir eksponert for feilfri engelsk med snakkende penn.å lese en historie blir en underholdende og avslappende opplevelse som kan nytes med hele familien.den er ideell for foreldre som ønsker å eksponere barna sine for engelsk gjennom historier.

 

Den snakkende pennen kan brukes med eller uten hodetelefoner, og den lades ved å koble til strømnettet eller en datamaskin i en tidsperiode på opptil 1,5 time


Innleggstid: Jun-04-2018
WhatsApp nettprat!