Preschool pangajaran downlaod kalam bacaan pikeun budak

Pondok Description:

Desain lucu kalawan warna béda

Barudak bisa tetep diary ku diajak ngobrol kalam

non-toksik, hambar, non- kaamanan radioaktif jeung perlindungan lingkungan

fungsi Pilihan buku

ngarojong file format MP3

shutdown otomatis

Narjamahkeun kecap, kalimah tarjamah simultaneous, ngaronjatkeun kamahéran basa Inggris.


  • Min.Order kuantitas: 500 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    hihihi instan sarta bacaan

    kado pangalusna pikeun diajar jeung maén

    spésifikasi:

    1. titik kalam OID II, 12 PIN
    2. Memori: 128M ~ 16GB (nurutkeun paménta customer urang)
    3. Spiker: 8Ω, 1W
    4. mindahkeun data: USB2.0 speed tinggi
    5. Diwangun-di batré Li Rechargeable: 3.7V, 420mAh
    6. Bahan: ROHS ABS sarta sababaraha UV curable varnish / minyak karét
    7. Warna: Putih, Hideung, Héjo jsb (pilihan)
    8. Ukuran: 6,69 * 2,36 * 0,98 inci
    9. Beurat: 56.3g

    Fitur:

    1. Sakur hal bacaan, ngawangkong jeung ngarékam

    2. Smart Bobodoran ngawangkong (Malikan naon nyebutkeun dina sora sorangan)

             OR Magic Soothing hurung ku LED robah (6 sora alam)

    3. Baca, ngawangkong & Rekaman (ngalafalkeun ngabandingkeun pilihan)

    4. Musik jeung carita pamuter kalayan format MP3

    5. Panarjamah (Sakur basa)

    6. Kaulinan

    7. penampilan lucu jeung Surface rupa jeung ngarasa alus

    8. design Humanized sakumaha bellowing

             * Sora nyarankeun (ngahurungkeun / off, modeu milih)

             * Otomatis-off waktu sanggeus 3 menit sayaga)

             * Ngadalikeun volume gampang

             * Ngundeur kalawan bébas

             * Slot kartu ékspansi pikeun neundeun memori badag

    9. Rupa-rupa gaya jeung kelir nu sadia kalawan bahan lingkungan

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !