Preschool pendidikan downlaod pen maca kanggo dicekel bocah

Short Description:

desain Cute karo werna

Anak bisa tetep diary dening ngomong kanggo pena

non-beracun, tasteless, non safety radioaktif lan lingkungan Proteksi

fungsi pilihan Book

ndhukung file format MP3

mati otomatis

Translate tembung, ukara terjemahan simultaneous, nambah keahlian Inggris.


  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    talking cepet lan maca

    hadiah paling apik kanggo learning lan muter

    Keterangan:

    1. titik Pen OID II, 12 PIN
    2. Memori: 128M ~ 16GB (miturut dikarepake customer kang)
    3. Speaker: 8Ω, 1W
    4. Transfer data: USB2.0 kacepetan dhuwur
    5. Dibangun ing baterei Li Rechargeable: 3.7V, 420mAh
    6. Material: RoHS ABS lan sawetara UV curable varnish / lenga Karet
    7. Warna: Putih, Hitam, Green etc (opsional)
    8. Size: 6,69 * 2,36 * 0,98 inch
    9. Bobot: 56.3g

    fitur:

    1. Sembarang bab maca, ngomong lan ngrekam

    2. Smart Funny ngomong (Baleni apa sing ngomong ing swara dhewe)

             UTAWA Magic Soothing muni karo LED diganti (6 swara alam)

    3. Reading, ngomong & Rekaman (ngucapake comparison pilihan)

    4. Music lan crita pamuter karo format MP3

    5. Translator (Sembarang basa)

    6. Games

    7. katon Cute karo lumahing nggoleki lan aran apik

    8. desain Humanized minangka bellowing

             * Voice njedul (nguripake / mati, mode milih)

             * Auto-mati wektu sawise 3 menit siyaga)

             * Ngontrol volume gampang

             * Download bebas

             * Slot kertu Expansion kanggo panyimpenan memori gedhe

    9. Various gaya lan werna sing kasedhiya karo materi lingkungan

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!