jamur selaras master pen learning

Short Description:

  1. enggal maca
  2. Sembarang Book / bab maca (DIY)
  3. Music lan crita pamuter
  4. Translator (ndhukung basa beda)

  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     6 ing 1 dolanan mikropon

    lampu dhuwur

    1. enggal maca
    2. Sembarang Book / bab maca (DIY)
    3. Music lan crita pamuter
    4. Translator (ndhukung   basa beda)
    5. Games

    desain Humanized

    Keterangan:

    1. titik Pen OID II, 12 PIN
    2. Memori: 128M ~ 16GB (miturut dikarepake customer kang)
    3. Speaker: 8Ω, 1W
    4. Transfer data: USB2.0 kacepetan dhuwur
    5. Dibangun ing baterei Li Rechargeable: 3.7V, 420mAh
    6. Material: RoHS ABS lan sawetara UV curable varnish / lenga Karet
    7. Warna: Putih, Hitam, Green etc (opsional)
    8. Size: 6,69 * 2,36 * 0,98 inch
    9. Bobot: 56.3g

    fitur:

    1. Sembarang bab maca, ngomong lan ngrekam
    2. Music lan crita pamuter karo format MP3
    3. Translator (Sembarang basa)
    4. Games
    5. katon Cute karo lumahing nggoleki lan aran apik
    6. desain Humanized minangka bellowing

             * Voice njedul (nguripake / mati, mode milih)

             * Auto-mati wektu sawise 3 menit siyaga)

             * Ngontrol volume gampang

             * Download bebas

             * Slot kertu Expansion kanggo panyimpenan memori gedhe

             * Kunci Perlindungan anak

    10. Various gaya lan werna sing kasedhiya karo materi lingkungan

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!