Advertising Player Toy Bocah

Short Description:

speaker Bluetooth

desain Cute karo cahya wengi

Friendly-materi

Mbangun ing kertu TF 4-8G


  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    pamuter Digital karo Toys learning

    1. Musik: listen to puisi nursery utawa populer lagu
    2. Crita teller: menarik beda dongeng crita utawa crita bedtime kanggo njupuk baby menyang apik dreamland
    3. mesin Learning: anak bisa sinau tembung Inggris, basa utawa budaya lan ngembangaken pakulinan main karo terwelu
    4. cahya dolanan: 7 kuping alus warni bisa minangka wengi-cahya
    wektu 5. turu: Nggawe wektu turu, bunny bakal mateni ing 30 menit utawa kapan wae adat
    6. Connect komputer mujudaken salinan , paste lan mbusak fungsi liwat kabel USB, iku bisa dadi speaker
    7. kapasitas Ageng: bisa nyimpen 1000 crita lan songs
    8. Awet-gulung-tahan ABS plastik (30 kaping angel saka plastik biasa) karo kuping silikon alus lan kasetyan dhuwur dual-Magnetik speaker 52mm

    Fitur liyane (opsional)
    kunci 1. Anak: supaya tombol penet anak casually, mbok bisa ngunci lan banjur kabeh tombol sing bener
    2. DIY wektu fun: tuwane bisa ngrekam crita lan swara dhewe minangka anak muter krungu tuwane mulangi crita kabeh wektu
    3. Remote kontrol
    Sakniki, tuwane sing diwiwiti kanggo éling pribadine nasibe lan sikap ndadékaké kanggo sukses
    fungsi jalur kekancan psikologis bayi 'kudu Foster saka umur ditakdirake


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!